Op zoek naar het geschikte bouwmateriaal ?
Een aannemer zonder zorgen
Of een leuke vakantie ?

Meer info

Bekijk hier ons gamma

All-Rent Gereedschapsverhuur - Hoboken - Te huurAll-Rent maakt tijd om naar uw werkzaamheden te luisteren en zodoende het juiste gereedschap te bezorgen. Al onze toestellen zijn van professionele kwaliteit zodat u vakkundig uw werk kan uitvoeren.

Graag geven wij u ook de nodige instructies om het werk correct uit te voeren. Als u bij ons gereedschap of een machine komt huren, is het natuurlijk belangrijk dat u precies weet wat onze voorwaarden zijn. Daarom hebben wij deze hieronder in concrete puntjes op een rijtje gezet.

Waarborg en identiteitskaart

Bij het opstellen van een huurcontract vragen wij steeds een waarborg en dient u uw identiteitskaart voor te leggen.

Lopende rekening

U bent zelfstandige? Dan is er de mogelijkheid om een lopende rekening aan te gaan na goedkeuring van uw dossier. Dit houdt in dat u geen waarborg dient te betalen en dat uw rekening pas wordt opgemaakt bij binnenleveren van de goederen.

1 dag = 24 uren

U betaalt per 24 uren, ook al huurt u van de ene op de andere dag. Brengt u het materiaal binnen de 24 uren terug, dan betaalt u 1 dag huur.

Weekendvoordeel

Op vrijdag vanaf 16 uur afhalen en voor 9 uur op maandag terugbrengen, worden 2 dagen aangerekend aan speciaal voordeel tarief. Brengt u het materiaal op zaterdag voor 18 uur terug, dan betaalt u slechts 1 dag! Komt u op zaterdag vanaf 16 uur afhalen en brengt u het materiaal terug op maandag voor 9 uur, dan betaalt u ook slechts 1 dag. 

Op zaterdag zijn wij open tot 18 uur.

Huur op lange termijn

Mogelijkheden worden op maat besproken via een offerte.

Verbruiksgoederen

Deze worden pas aangerekend als u ze gebruikt hebt, de rest geeft u gewoon terug.

Veiligheid eerst

Al onze toestellen zijn door ervaren technici nagekeken en onderhouden. Handleidingen kunnen op aanvraag worden meegegeven.

Overzicht van ons gamma

Bij deze geven wij u een overzicht van ons verhuurgamma.

Back to Top